Jeg skal huske dig af Yrsa Sigurdardóttir
Jeg elskede simpelthen denne bog. Mystikken tog efter ganske få sider fat i mig og fastholdt mig hele vejen igennem. Virkelige en velskrevet krimi, blandet med ægte gys og håndgribelige spøgelser.
Jeg var helt vild med kombinationen og at hovedpersonerne konstant fandt logiske forklaringer på overnaturlige hændelser. Fornægtelsen af det overnaturlige, gjorde fortællingen mere ægte.
Flere gange sad jeg med tilbageholdt åndedrag og hver gang jeg lagde bogen fra mig, søgte jeg hurtigst muligt tilbage.
Et must-read! En page-turner...
Et must-read! En page-turner...