Blodrus af Thomas Enger
Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke har læst de første 2 bind i serien om Henning Juul, og det tydeligt påvirker min bedømmelse af bogen.
Der er rigtig mange huller, som jeg ikke kan udfylde og cirka 1/3 af bogen omhendler hændelser fra de tidligere bøger. Samtidig mangler jeg hele aspektet i persongalleriet, så det er svært at hitte rede i de mange forskellige personer.
Plottet er tyndt og det må derfor være de foregående bøger, som bærer denne 3. bog. Jeg syntes, at forbryderens motiv er skabt på et svagt grundlag og skuffede mig rigtig meget.
Jeg var ikke synderligt imponeret, men jeg indrømmer gerne, at min mening muligvis ville ændre sig, hvis jeg læste de foregåender bøger.