Anmeldelse Nattergalens død
Denne tredje i serien, er en super fortsættelse af forgængeren, både mht. til kvalitet og i særdeleshed på spændings delen. Også denne er super velskrevet, flydende sprog og gode dialoger i både hovedhistorien - og i særdeleshed i bi-historien. Her gled den ned i hastig fart :)
Persongalleriet er nogenlunde det samme som i toeren, denne gang er der igen en bi-historie fra Ukraine, og der fremkommer nye personer, som alle er spillevende ligesom omgivelserne.
Vi er igen helt inde under huden på Nina, denne gang også på Natascha og på vej derind hos Søren... Det lover rigtig godt for fortsættelser...
Den politimæssige del fylder (heldigvis) en del mere denne gang, det er et klart plus hos mig, at det ikke kun er Nina, der urealistisk roder sig ud i alting - og også opklarer forbrydelserne... Yderst klædeligt for krimien. Arbejdet er realistisk gennemgået, og med nogle få smuttere kører det fint hele vejen igennem.
Plottet holder hele vejen - Jeg er specielt begejstret for de gode bi-historier, der er yderst velskrevne i både tid og sted. Spændingen er ligeledes i top, og udvikles i takt med handlingen.
Jeg ville godt have haft bundet den sidste sløjfe, men mon ikke det sker i den næste - som jeg i øvrigt ser meget frem til at læse :)