Anonym (ikke efterprøvet)

Historien om Danmark. Bd. 1

Tilbage til fortiden. DRs store satsning har nu også fået sin egen fremragende og lettilgængelige danmarkshistorie i bogform.

Fortidens slagmarker

Et fremragende stykke populærvidenskab, der levendegør et stort, kompliceret og meget spændende stof med lige dele sans for detaljen og de store linjer.

Hej menneske

Romanen er et form- og genreeksperiment om det moderne menneskes tilblivelse og en filosoferende beskrivelse af tidens gang krydret med en leg med forholdet mellem fakta og fiktion.

Ulf vender tilbage

Ulf, hans lillesøster Vildkat og seks forældreløse børn kan kun få lov til at bo i deres stenalder-landsby, hvis de løser en farlig opgave

Stenalderdrengen

Billedbog om drengen der falder og pludselig befinder sig i stenalderen, hvor han møder pigen Om. Er det hele en drøm eller virkelighed?

Bjørnedrengen

Ulf med de magiske kræfter bliver taget til fange af "de gule jægere". Han skal hjælpe dem med at dræbe en meget farlig bjørn. Ulf kommer på sit livs farligste opgave

Trælle-pigen

Stenalderbopladsen bliver angrebet, og Ulfs lillesøster bliver bortført af en fremmed stamme. Vil det lykkes ham at befri hende?