Anonym (ikke efterprøvet)

Panzer af Steen Langstrup

Sabotagegruppen BB er tilbage. Krigen nærmer sig sin afslutning, og lyssky aftaler forhandles overalt. Endnu en spændende besættelsesthriller fra Steen Langstrup.

'Stikker' på Krimimesse i Horsens

Krig, forlagsskifte og prædikatet ungdomsforfatter var blot nogle af de emner, forfatteren Steen Langstrup var omkring på Krimimessen 2004.Til krimimesse med kuglepennen klarSidste weekend i marts var…

Stikker af Steen Langstrup

"Så er det nu! hvisker han og skubber forsigtigt porten op. Han når lige at opfatte, at noget er helt forkert, så tændes en stor projektør med et smæld, og han står lammet i det skarpe lys som en hjort foran en lastbil.

Fra ryggen af Steen Langstrup

Stine og Jakob kommer hjem efter en glad aften i byen, kun for at opdage, at døren til deres lejlighed er blevet brudt op. Ved første øjekast ser der ikke ud til at mangle noget, men ved nærmere eftersyn er der forsvundet et billede, de kalder "Damen med den store røv", som Stine har arvet efter sin…

Hjælp, jeg vil skrive en bestseller

Danmarks svar på Stephen King overrasker med en såkaldt reality-doku-soap-roman, som er et meget personligt og humoristisk forsøg på at kortlægge den danske bog og forlagsverden.