Anonym (ikke efterprøvet)

Mit indre øje

Fantastisk flot og uhyggelig graphic novel fra talentfulde Anna Laurine Kornum, der formår at få læseren til både at gyse og tænke.

Familie for begyndere

Endnu en lun og hjertevarm roman fra Sarah Morgan, der vil tiltale læsere med hang til romantik og lykkelige slutninger.

En fortryllende hemmelighed

Tredje bog om Familien Bridgerton er et vaskeægte eventyr med onde stedmødre, maskeballer, kærlighed og romantik ad libitum og så selvfølgelig en knivspids erotisk begær.

I love Louise

Velskrevet ungdomsroman om Mirjam, der skal genfinde sin plads i livet, efter hendes far møder Louise, den nye tilsyneladende perfekte pap-mor.

Hjerte af pap

Første del af en ny velskrevet serie for de 11-14 årige skildrer det til tider kaotiske liv som skilsmissebarn i sammenbragte familier.

Det du ønsker

I anden bog om teenageren Sif og hendes kaotiske sammenbragte familier nærmer konfirmationen sig, og meget skal falde på plads.

Heks!

Humoristisk, skørt og fantasifuldt. Kim Fupz Aakeson når han er allerbedst i denne fortælling i børnehøjde om et for mange børn meget aktuelt emne; skilsmissen og fars nye kæreste.

Den lukkede

17-årige Anna er tvangsindlagt på den lukkede afdeling og venter på elektrochock, selv om der ikke er noget i vejen med hende. Det er der til gengæld med hendes stedmor, som er psykiater og forsker, og som har fået Anna indlagt

Stedmorens dagbog

Hvor svært kan det være at blive udråbt til den onde stedmoder? Det ved den unge, forelskede Sappho.