Anonym (ikke efterprøvet)

Terapi og dyr i baghaven af Iben Krogsdal

Ti tidstypiske noveller, der sætter spot på danskernes vaner og uvaner – det være sig mistro, misundelse, utroskab, traumer, bedreviden og socialt snobberi. Suppleret med fin uhøjtidlig humor.

Flokdyr af Dorte Holm

Fem forskellige mennesker, fem forskellige liv, fem forskellige kriser, fem forskellige reaktioner = én flok og ét venskab.

Skumringstimen af Johan Theorin

Stilhed. Tåge. Skumringstid. En lille dreng i sandaler alene ved havet. Stilheden brydes et kort øjeblik, og drengen er væk. Kun tågen er tilbage.

Skyggernes hus af Peter Straub

Kan et hus ligefrem udstråle ondskab? Det gør 3323 North Michigan Street, og den ondskab rammer Mark Underhill.

Dødens jagt af Joe Hill

Stemningsmættet actiongyser om en falleret rockstjerne, der får præcis, hvad han har betalt for… Efter et slidsomt liv som feteret amerikansk rockstjerne har Jude trukket sig tilbage til en doven og dvask tilværelse sammen med groupien Georgia. Da Jude får et tip om, at et spøgelse er sat på en…

Spøgelser, overalt af Judith Hermann

En novellesamling – ja, men en fremragende novellesamling om afgørende følelsesmæssige forskydninger mellem mennesker, som længes efter nærvær og forankring. Kærligheden er svær, for ”spøgelserne” er overalt!   

Døden mellem linjerne

Elly Griffiths har igen skudt en serie i gang med stærke hovedpersoner, som man hurtigt får sympati for.

Spøgelsesven - det første møde

Magnus er ensom og mangler en ven, Saga er et spøgelse med en dyster hemmelighed, hun behøver hjælp til. Deres møde bliver skelsættende for dem begge.