Anonym (ikke efterprøvet)

Hvad enhver far bør vide

Der er meget litteratur om at blive forældre. Thomas Skovs ligger i den bedste ende med sin uhøjtidelige saglighed og humoristiske guide til nybagte fædre.  

Søvn

Sjældne fardigte. Ærlige og ret præcise beskriver de frustrationen og den afmagt, man udsættes for af et spædbarn. Formeksperimentet er vellykket, men samlingen er uden de helt store armbevægelser.

Jordemoderen fra Hope River

Stærk, flittig, empatisk. En ny romanheltinde er født - jordemoderen fra det bjergrige West Virginia, der bærer på en tung hemmelighed.

Violas barn

En fængslende fortælling om at blive mor, og om skyld og sorg, når tingene ikke bliver, som man havde håbet og forestillet sig.a

Valget

Journalisten Johannes bliver optaget af abortsagen, og møder præsten Poul Langer. Samtidig er der interne stridigheder i partiet Kristen Centrum, der splittes på abortspørgsmålet

Pint af mor

En skræmmende historie om en mor, som udsætter sin datter for umenneskelige lidelser for selv at opnå opmærksomhed.

Fortidens skygger

Da Suzanne Cullen genkender arkæologen Callie Dunbrook som den datter der blev bortført 3 måneder gammel, bliver Callies udgravningsarbejde i den lille by Woodsboro i Maryland knyttet sammen med en nervepirrende udgravning af hendes egen ukendte fortid.

Babyer

Pegebog med enkel tekst og fotos af babyer der sover, griner, græder, kravler, leger og meget andet