Anonym (ikke efterprøvet)

Blodlægen af Barbara Vine

Victoriansk gyser, der med nervepirrende langsommelighed afdækker den uhyggelige hemmelighed, som Martins oldefar hele livet har forsøgt at skjule. Det handler om blod - både i bogstavelig og overført betydning - om arv og gener og i særdeleshed om blødersygdommen hæmofili. En sygdom, der som oftest…

En uundgåelig længsel

Familien Bridgerton og Lady Whistledown står igen for skud i denne fjerde bog, hvor det er søn nummer tre, Colin Bridgerton, der får øjnene op for kærlighedens glæder.

En fortryllende hemmelighed

Tredje bog om Familien Bridgerton er et vaskeægte eventyr med onde stedmødre, maskeballer, kærlighed og romantik ad libitum og så selvfølgelig en knivspids erotisk begær.

En uventet forelskelse

Sagaen om Familien Bridgerton fortsætter og byder igen på en spændende, romantisk og sprudlende kærlighedshistorie.

Den ugifte hertug

Familien Bridgerton er midtpunktet i romantisk serie fra 1800-tallets London, der byder på kærlighed, begær og underspillet humor.

Fine fornemmelser

Man er på ingen måde i kedeligt selskab med denne roman, der byder på middel- og overklassedrama for alle pengene.

Den forbandede jord

Endnu en farverig og underholdende historisk roman med Barcelona som centrum. Fortællingen foregår i 800-tallet og har alle ingredienser til at blive en klassiker.

En gentleman i Moskva

En stemning af verden af i går med saloner, poesi og kaviar i stilsikker roman om en russiske greve på Hotel Metropol i Moskva i årene efter Den Russiske Revolution.

Den sorte paraply

England år 1666. Efter mødet med en sortklædt mand tager adelsønnen Roberts liv en uventet drejning.

Belgravia

Forfatteren bag Downton Abbey har skabt en ny skøn historie, der stiller skarpt på skandaler, intriger, kærlighed, hemmeligheder og magtkampe i 1800-tallets London.