Anonym (ikke efterprøvet)

Dødenkelt af Peter James

Knaldhamrende spændende thriller om en polterabend, der kører helt af sporet og en kriminalkommisær, der bruger okkulte metoder.

The real houdinis

En forsikringsstatistisker indblandes tilfældigt i kampen mellem en hemmelig organisation og PET om en dagbog med falig og magtfuld viden.

Nedkøling

Krimi - En kvinde bliver fundet hængt i sit sommerhus - Gerningsstedet efterlader ingen tvivl om, at det er andet end selvmord - Men en veninde er ikke så sikker og henvender sig til kommissær Erlendur, der efterhånden også begynder at tvivle på, om det blot var selvmord

På den anden side

Da Elspeth Noblin dør af kræft, testamenterer hun sin lejlighed i London til sine amerikanske tyveårige niecer - Pigerne er tvillinger og hun har aldrig mødt dem, men nu bliver de kontaktet fra "den anden side" - Det er Elspeth, der nu som ånd stadig vil bestemme over begivenhederne, hvilket…

Seancer

Prosalyriske, eksperimenterende tekster afsøger visuelt og sprogligt legende elektriske spor og sammenhænge mellem den åndelige og fysiske verden. Teksterne omhandler bl.a. Mary Shelley (1797-1851), forfatter til Frankenstein, og det kendte spiritistiske medie, Kate Fox (1836-1893)

Dødenkelt

Krimi fra Sussex, England - En polterabend ender tragisk: 4 venner har begravet Michael i en kiste, mens de er væk et par timer - Undervejs kører de galt og omkommer, og hvem ved nu, hvor Michael er? Kriminalkommissær Roy Grace kommer på en svær opgave.

Min synske datter

Personlig skildring om clairvoyance - Forfatterens datter ser og kontaktes af afdøde personer med angst, uro og koncentrationssvigt til følge -  Om at lære at leve med og kontrollere de usædvanlige evner.