Anonym (ikke efterprøvet)

Læseren af Kim Fupz Aakeson

En tryllekunstner og en tankelæser er hovedpersonerne i denne letlæste roman om mennesker og deres særheder. Harry er tryllekunstner. En dag møder han drengen Bent, der kan læse tanker. Bent har boet til leje hos Harrys bror, som nu er død. Harry har arvet huset, og da det går op for ham, at Bent…

Thelma af Lars Kjædegaard

Poul Helweg er tilbage med sin ærlige mening, og denne gang har han også selv behov for at høre andres.

Storm af Einar Kárason

Einar Kárason har skrevet en forfriskende samtidsroman om en islandsk bistandsklient fra Vollsmose, der er hamrende usympatisk, men en fantastisk historiefortæller.

Elsker, elsker ikke

Kan man bygge en fremtid på en ungdomsforelskelse? Tænksom og underholdende chick lit til hængekøjen.

1793

Stockholm i 1793 udgør kulissen for en utrolig interessant, atmosfærefyldt og velskrevet historisk Nordic Noir krimi.

Den sidste hvide nat

Psykologen Anna Pavesi er tilbage i andet bind af den realistiske krimitrilogi fra Norditalien, som skal læses for sin skildring af hovedpersonen og ikke mindst Torino.

Helt ude i hampen

"Helt ude i hampen" er Karina Pedersens skånselsløst ærlige fortælling om livet i den danske ghetto-underklasse, hvor ingen i familien har haft et almindeligt lønarbejde og hvor de mennesker, vi møder, vælger at gøre sig afhængige af ydelser fra det offentlige, og kun ser sig selv som ofre for…

Forberedelse til næste liv

Den kinesiske, illegale immigrant Zou Lei søger i New York en vej ud af håbløsheden gennem hårdt arbejde i usle køkkener og ved styrketræning. En dag møder hun den psykisk syge krigsveteran Skinner der værdsætter hendes styrke og omsorg.

De asociale – KZ-lejrenes glemte danskere

Om de ca. 430 danske mænd, der af tyskerne blev betegnet som "asociale" og "vanekriminelle" og deporteret til de nazistiske koncentrationslejre under 2. verdenskrig. Om deres videre skæbne i lejrene og i efterkrigstidens Danmark.