Anonym (ikke efterprøvet)

Grundtvig er død

Alt kan ske på en højskole – kærlighed, forviklinger, skrivekrise og magtkampe. Laura Ringos højskoleroman får sat mange ting på spidsen, heriblandt højskolens værdier.

På undersiden af dagen

Følsom psykologisk realisme om at at være ansat til at passe børn og skulle relatere til en familie uden at overskride den grænse, der ligger i betegnelsen barnepige.  

Du kan drukne på mange måder : roman

Underfundig, rå, og humoristisk fortælling om Jens, som er taget til Læsø for at skrive en novellesamling. Han forstyrres dog af øens skæve eksistenser og må dulme sine angstanfald med et stigende forbrug af Rød Aalborg. For læsere, der tør give sig i kast med en lidt anderledes og tankevækkende…

Sfinx

Hvad er et menneske på overfladen og i dybet? Daniel Dalgaards vidunderligt kakofoniske roman blænder op for det hele: fortid og nutid, set indefra og udefra.

Meter i sekundet

Stine Pilgaard har skrevet en sprogligt veloplagt komedie om kærlighed og normalitet og om at blive voksen i Vestjylland.   

Om samtale

Lille samling af guldkorn om samtalens svære kunst fra Emma Gad, den gode opførsels forkæmper. Selvom citaterne har 100 år på bagen, er de bemærkelsesværdigt aktuelle.

Broen til det andet menneske

Om hvordan vi skaber sociale relationer - fra de korte og overfladiske over de midlertidige og vigtige, til de dybe og langvarige. Hvad sker i selve relationen og hvordan kan den udvikles og styrkes.

Hvor blev du af Bernadette

Gennem breve, mails, rapporter og andre dokumenter forsøger teenagepigen Bee at finde ud af, hvad der er sket med hendes mor, som er sporløst forsvundet på en sørejse til Antarktis