Anonym (ikke efterprøvet)

Slægtsromaner fra hele verden

Den store, episke roman lever i bedste velgående i form af slægtsromanen. Her har vi samlet en række slægtsromaner, der tager dig verden rundt.

Danske slægtsromaner

Hvert år kommer der - heldigvis - en masse gode og underholdende slægtsromaner. De danske slægthistorier er en vigtig indgang til vores fortid og formidler viden om vores fælles historie på en underholdende og farverig måde, som historiebøgerne sjældent kan hamle op med. Samtidig hjælper…

Slægtsromaner fra Vesten

Hvert år kommer der - heldigvis - en masse gode og underholdende slægsromaner. Listen her indeholder et udvalg af slægtsromaner fra den vestlige verden.

Det er Ales af Jon Fosse

Fjorden, fjeldet og mørket: Skelsættende og dramatiske episoder i en norsk familie, reflekteret gennem Signe, der som ganske ung mistede Asle og nu som gammel erindrer og fletter deres livs historier sammen.

Ligge i grønne enge af Anne B. Ragde

Bevægende og vemodigt gensyn og afsked med alle vore norske venner Torunn, Margido og Erlend i 3. del af 'Berlinerpoplerne' "Han (Margido) havde troet han var ved at få sig en slags familie. Det var ikke kun Erlend, der havde troet det. At de bitre rødder under Neshov gård var i færd med at blive…