Anonym (ikke efterprøvet)

Vi, de druknede af Carsten Jensen

Her er skibskatastrofer, død, had og længsel. Historier om helte og skurke i en sjældent vellykket cocktail af en storslået generationsroman om Marstal og de syv verdenshave.

Gunhilds kamp af Majken Bloch Skipper

Kamp om kongemagt og kvindekamp i 1100-tallets Danmark. Spændende og velfortalt roman i Aschehougs serie om slægten Dane.Romandebutanten Maiken Bloch Skipper tager i "Gunhilds kamp" tråden op fra Maria Hellebergs "Den hellige Knud" (2005), der var 1. del af Aschehougs serie "Slægten".

Der hvor du ikke vil hen

Medrivende slægtsroman med rammende tidsbilleder om to kvindeskæbner og kvinders muligheder eller mangel på samme i første halvdel af 1900-tallet.

Over stregen - en Flensborg-krønike

Dramatiseret familiekrønike som tager sin begyndelse i 1910, da den unge Maria tager til tysk Østafrika som missionærkone; Senere får vi skildret livet i Flensborg som dansksindet i mellemkrigsperioden og frem til krigens afslutning

Bjørgs saga

Pigerne Bjørg og Eydis forsvinder på mystisk vis i fjellet på Færørene i starten af 1900 tallet. Men hvad skete der med dem?

Din mor elskede Paris

Først som voksen får Henrik at vide af sin mor, hvor omfattende en formue hans far efterlod sig. 

Herluf Trolle

Biografi om Herluf Trolle (1516-1565) og om Trolle-slægten, den historiske samtid med skiftende konger og rivaliserende adelsmænd, reformationen samt krige som Grevens Fejde og Den Nordiske Syvårskrig.