Anonym (ikke efterprøvet)

Signes søde tand

Letgenkendelige følelser og situationer skildres uden fordømmelse og med fine illustrationer, som både børn og voksne vil synes om.

Pølse vil ikke spise aftensmad

Pigen Pølse er en ny figur i børnelitteraturen, og indtil videre er hun at finde i to yderst charmerende og flotte billedbøger, der spejler genkendelige hverdagssituationer.

Vitello tigger en masse slik

Billedbog. Vitello synes det er vildt uretfærdigt, at der kun er slikdag om fredagen. Sammen med møgungen William beslutter han at skaffe en masse slik ved at rasle til Halloweeen selvom der er lang tid til. Gad vide om det virker?

Mission slik

Det er "fredag med slik på". Marius beslutter sig for at tage fredagsslikket med i skole, så lillesøsteren, der er besat af slik, ikke spiser det hele. Det bliver en god dag, tror Marius, men han tager grueligt meget fejl.

Aishas karameller

Billedbog. Pigen Aisha og hendes familie besøger bedstemor, fordi de skal fejre Eid-ul-Fitr, som er afslutningen på ramadanen. Men Aisha har et uheld med de fine karameller, hun får

Klara rydder op

Klara er sur. Hun gider ikke rydde op. Hun løber over til Emma, der har slikdag. Men Emma er også sur, fordi hun skal rydde op inden hun får slik. Mon Klara gider hjælpe?

Slikmesteren

Billedbog. Grisen Steffen har fødselsdag. Han og bedstefar køber slik til festen. Steffen skal smage - pludselig er posen tom, og Steffen sløj og forfulgt af slikmonstre

Prinsesse Camille får sin vilje

Billedbog om prinsesse Camille. Hun har fået nok! Hun må ikke engang spise slik! Hun cykler derfor selv udenfor slottet og lige ned til Lumskebuks-Kats slikbutik