Anonym (ikke efterprøvet)

Nye stemmer redigeret af Naja Marie Aidt

Skønlitterære tekster af 14 forskellige forfattere. Forfatterne har det til fælles, at de alle har anden etnisk og kulturel baggrund end dansk, og at de alle har noget på hjerte.

Årets bedste danske bøger 2020

Årets bedste romaner stiller store spørgsmål - om at være menneske i en dilemmafyldt opvækst, om at tage ansvar under katastrofer og samfundskriser og om modet til at finde accept i livet, kærligheden og kunsten. Kast dig ud i gribende læsning. Der er masser at fordybe sig i og blive forført…

Litteratur i brug

’Litteratur i brug’ er skrevet af en række tværfaglige forskere og introducerer os i, hvordan litteraturen betyder noget og kan bruges.

Herning i Litteraturen

Hvor fa'n er Herning?, spurgte Mick Øgendahl om engang - men Herning er i mellemtiden kommet grundigt på Danmarkskortet, Her er et udvalg af litteratur for dig, der er interesseret i at læse historier, der udspiller sig i - og omkring - Herning.

Ghostman

Krimi om den succesfulde og diskrete bankrøver gennem 20 år, der tvinges ud af sin selvvalgt ensomme karriere for i en dramatisk og voldsom sag at finde morderen af et par uheldige bankrøvere - og ikke mindst deres bytte.