Anonym (ikke efterprøvet)

Karen begynder næsten i skole

Hjertevarm, humoristisk og seriøs højtlæsningshistorie sætter ord og billeder på alt det, der fylder, når man skal sige farvel til det velkendte og starte på et nyt, stort kapitel.

Grævlingedage

Stærk billedbog til højtlæsning og samtale om skolevægring for børn fra 6-9 år.

I skole med Alfons Åberg

En kort og fin introduktion til, hvordan man kan forberede sig på skolelivet med selveste Alfons Åberg. 

Sol : et digt

Digtsamling udforsker livet som mor med et autistisk barn, der slår, kradser og elsker. Gennem alt det svære skinner kærligheden så fint mellem mor og barn.

Vitello begynder i skole

Vitello er blevet skoleklar i denne billedbog, som giver et humoristisk indblik i første skoleår. Når man kender Vitello, ved man, at det bliver alt andet end kedeligt.

Æggedreng

En sød og humoristisk historie om en drengs første møde med forskellige familieformer.

Garmanns sommer

Billedbog. 6-årige Garmann nyder sammen med mor, far og de tre gamle tanter den sidste sommerdag før skolen begynder. Vi følger Garmanns tænksomme funderinger over livets store og små spørgsmål

Spøgelset på skolen

Lotte og Siri skal starte i 1. klasse og glæder sig helt vildt. Men dagen før fortæller Alex, at der er spøgelser i kælderen og at læreren er skræmmende. Men heldigvis viser det sig, at han vist ikke har helt ret

Hemmelige venner

Børnene i 1.c er ikke altid søde mod hinanden. De får derfor en hemmelig ven, som de skal være særligt søde ved i en uge. Oscar får Maja som ven og spekulerer meget på, hvad han kan gøre for hende, så hun ved, at han er hendes hemmelige ven. Hvem mon er Oskars ven?