Anonym (ikke efterprøvet)

En grav til to

Puslespilskrimi om doping i norsk langrend med Selma Falck som et spændende nyt bekendtskab. Hun er ikke nogen pæn pige og bager ikke mange kanelboller.

Vinderne

Foran sig har Lily Thomas en storartet karriere som skiløber; hun er blot 17 år og træner til sin deltagelse i Vinter OL. Men ingenting går som planlagt, for Lily ender i et forfærdeligt styrt, som koster hende alle hendes drømme.

I dag skal vi stå på ski

Billedbog. Simon skal på skiferie for første gang. Hele familien skal af sted. Han kommer på skiskole, for først skal han lære hvordan man gør

Gul sne

De to snowboardnørder David og Jocke har købt snowboards, men de har aldrig prøvet, og der er ingen sne. Redningen er nær. Der kommer sne, og de møder Noa, der har en østrigsk kusine på snowboardlandsholdet (næsten). Får de lært nogle tricks, klarer de pisterne og konkurrencen om kusinen?

Mille i snedronningens rige

Billedbog. Mille skal på skitur med sin far. Hvordan skal hun få fortalt ham, at hun har mistet den ring, han har givet hende? Betyder hun så meget for ham, at han kan forstå det?

Heltedrømmen

En sand beretning om en ung skovarbejder Elis, der i 1934, ved stædighed og udholdenhed, vandt VM i 50 m langrend i Sverige

Tom på ski

En tipspræmie giver Tom mulighed for at løbe på ski som idolet Stenmark. Men helt så nemt går det nu ikke