Anonym (ikke efterprøvet)

Humoristiske klassikere

Lad os tage en pause fra alt det alvorlige og dystre og i stedet dykke ned i nogle af de sjoveste og mest underholdende bøger gennem tiderne. De humoristiske klassikere der vil få dig til at grine højt, trække på smilebåndet og måske endda skraldgrine. Tag eksempelvis fat i mine favoritter:  

Sjove bøger til børn

Et udvalg af gode grin til børn og voksne. De fleste af bøgerne er gode til alle aldre og sjove læsestunder sammen. 

Komadpakkerne

De naivistiske og tossede fremstillinger af verden skaber et godt udgangspunkt for stærkt underholdende og vanedannende højtlæsningssituationer med børn.

Sallys far har mandeinfluenza

Hvis man kender Sallys far, kommer det næppe som nogen overraskelse, at han hverken er god til at være syg eller tabe i konkurrencer.

Klappelade syltefisk

De to eminent dygtige kvinder har skabt en eventyrlig, fantaserende og fantastisk forårs-ordfest, hvor verden eksploderer i farver og strømninger.

Drillepind

Hvad er en drillepind og en krudtugle? Virkelig sjov billedbog for indskolingsbørn beskriver en masse spøjse ord, som de fleste er stødt på.

Pippi stikker af

Pippi-bog udkommer for første gang på dansk som en del af bøgernes jubilæum. Iført nye farverige klæder brillerer Lindgren selv 75 år efter.