Anonym (ikke efterprøvet)

Seriemordere

En seriemorder som ikke fanges er måske den mest frygtede morder der findes. Ude i den store virkelighed findes en del seriemordere, kendte eller ukendte, men i den fiktive verden florerer de også i stor stil. Flere forfattere bruger seriemorderen i flere af deres bøger, men jeg har valgt kun at…

Himmeløje af Arne Dahl

Ti bøger på ti år: en sublim præstation er nu fuldendt. Serien slutter på det absolutte højdepunkt, mere spændende, velskrevet, samfundskritisk og satirisk end nogensinde.

Dødens pendul af Jonas Moström

Pludselige dødsfald sætter spiralen i gang, ting sker uforudset, og angsten melder sig. En forbrydelse med et mystisk mønster, og man undres over hvordan ofrene vælges ud.

Blodørn af Craig Russell

Bloddryppende og intens thriller med bestialske seriemord, ældgamle nordiske ritualer, politiske intriger og bandekriminalitet.

Livløs af Mark Billingham

Hjemløse myrdes i Londons gader.  Er der en seriemorder på spil? Kriminalkommissær Tom Thorne går undercover ... "Livløs" er den femte bog i Mark Billinghams serie med kriminalkommissær Tom Thorne i hovedrollen. Tom Thorne er den lidt utilpassede kommissær, der elsker fodbold, en kold øl og…

Skrevet i ild af Simon Beckett

Advarsel: tag aldrig til en afsidesliggende ø i Hebriderne, hvis der er storm på vej, og en morder slår til – igen!