Anonym (ikke efterprøvet)

Dogtown af Anita Diamant

Her er en roman, som er virkelig dejlig at læse, men lidt svær at anbefale. Svær fordi der egentlig ikke sker så meget i den - og så alligevel. Dogtown er en lille døende by i hjertet af Cape Ann med det officielle navn Commons Settlement. Det er en flække, som stort set kun er befolket af…

Udfordringen

Romantisk og sexet kærlighedshistorie om to unge, der kæmper for at finde sig selv og hinanden.

Kampklar

Ni aktuelle og vedkommende historier viser, at der er mange måder at være pige på, og at piger skal være lige præcis, som de er.

Selvværd

Fine bøger om selvværd for børn.

Se mig

Velskrevet og realistisk YA-roman viser bagsiden af den blankpolerede SoMe facade.

Tågernes ø

En lille poetisk historie om den første erkendelse af glæden og berigelsen ved at læse og forsvinde ind i bøgernes verden.

Minimund

Historien om en dreng, som har brug for at finde sin stemme for at sige fra overfor de dumme møgunger i klassen, er en god ide. Desværre er den blevet tynd og klichéfyldt.

Forkert nummer

Forviklinger, teenage dramatik og high school kærlighed er ingredienser i første del af ny serie for det yngre segment .

Forkert kys

I anden selvstændige bog i serien ’Offsides’ bliver man helt forpustet af de følelsesmæssige ruchebaneture. Serien appellerer til romantiske piger fra 12 år.

Isla og jagten på lykke

17-årige Isla lever et stille liv sammen med sin bedste ven, autisten Kurt, på kostskolen i Paris. Men da hun møder senator-sønnen og kunstneren Josh, må hun gøre op med sig selv, om hun er værd at elske.