Anonym (ikke efterprøvet)

Selma Lagerlöf: Jerusalem

»Her i sognet er folk vant til, at nogen ordner sagerne for dem. Men nu er Store Ingmar borte, og skolelæreren har mistet sin magt, og sognepræsten har aldrig haft magt til at regere«, hedder det et sted i Selma Lagerlöfs roman »Jerusalem«. En prædikant - hjemvendt fra Amerika -  ankommer til…

Judaskysset af Anna Grue

En ung mand findes dræbt, en midaldrende kvinde snydes, og den skaldede detektiv kommer endnu en gang på forsiden af Ekstra Bladet i Anna Grues spændende nye krimi.

Frelst af Lee Smith

Sydstatsroman om Florida Grace Shephard, der vokser op i en fanatisk religiøs familie. Grace rejser rundt sammen med sin familie, der består af forældrene og 5 søskende, i 50'ernes USA. Faderen, der er leder af en grotesk religiøs sekt arrangerer møder, hvor en del af det religiøse ritual under…

Rekviem på Tågeøen

Mariette Lindsteins oplevelser i Scientology-bevægelsen danner rammerne for serien om Tågeøen. Fjerde bind holder det høje spændingsniveau.

Lanzarote

Houllebecq tager læseren med på charterferie, hvor sex udleves udenfor samfundets rammer. Ufuldbyrdede strøtanker i lyset af de fremragende romaner, han siden har skrevet.

Sektens børn

Tredje del i trilogien om sekten ViaTerra med den karismatiske og sindssyge Franz Oswald er den mest spændende, og det siger ikke så lidt. 

Sekten på Tågeøen

Yderst spændende thriller om hvordan en karismatisk og målrettet person, der arbejder vedholdende, kan hjernevaske både begavede og viljestærke mennesker.

Iskold

Fremragende krimi om retsmedicineren Maura Isles og kriminalassistent Jane Rizzoli er måske seriens bedste endnu.

Den tredje søster

Blædel afslutter effektivt sin serie om Ilka, der arver sin fars bedemandsforretning. En trilogi til dig der elsker en god familiehistorie og måske også læser en krimi i ny og næ.