Anonym (ikke efterprøvet)

Sulebulen af Mikael Niemi

Science fiction fra Tornedalen og asteroiderne, lysår fra Vittula. Denne science fiction-novellesamling bør ikke anbefales af en "pæn, midaldrende, kvindelig bibliotekar". For hun synes, at det er en gang pubertær sludder uden særlige litterære kvaliteter. Ikke engang underholdningsværdien kan hun…

Kopien af Johan Springborg

Science fiction. År 3319 vender rumskibet Orion hjem til jorden efter en adskillige hundrede år lang rejse. Det får store konsekvenser for de få millioner mennesker der er tilbage.

De ansatte

Med sit unikke bidrag til science fiction-genren beviser Olga Ravn endnu engang, at hun er en af dansk litteraturs stærkeste nye stemmer.

Lyn fra en klar himmel

Krimi med plot i et let ændret Danmark, hvor Frederik nu er konge. Vi følger over tre dage attentatet på en kvindelig dansk statsminister, hvor politiassistent Klaus Lyn blandes ind i affæren.

Sejlvæveren

Tristan Væver og hans ven, dragen Fenfyr, kommer på en særdeles farefuld færd med Laugets største rumsejlskib "Winged Victory"; Og hvem ombord kan de stole på?

Lidenskab og lysår

27 noveller med danskskrevet science fiction. Her rumrejser, alternative virkeligheder, tidsrejser, parallelle verdener, aliens, hackere og socialrealisme

Illuminae

En samling af hackede og fortrolige filer, mails, afhøringer og interviews, som tilsammen beskriver baggrunden for den hemmelige krig mellem to megakoncerner. Midt i krigen står Kady, Ezra og resten af de overlevende fra planeten Kerenza, der også plages af en pest der gør ofrene psykotiske.

Sandkonger

Fire science fiction-noveller, der foregår langt ude i fremtiden. Menneskeheden har for længst spredt sig ud i rummet

Under mars

Science fiction-noveller, der præsenterer et bredt spekter af science fiction-genrer; Her er rumrejser, kontrafaktiske historiefortællinger, space opera, nano- og bioteknologi i skøn naturvidenskabelig forening Med et efterskrift hvor forfatteren sættes ind i en litterær og historisk kontekst