Anonym (ikke efterprøvet)

Havana-rummet af Colin Harrison

Lån bogen på Havana-rummet er en rigtig pageturner fuld af spænding og overraskelser. Men ud over de mange spændingsmomenter rummer den også en tragedie, hvor personer med reminiscenser til Fitzgeralds "Den store Gatsby" styrer mod fortabelse og skæbnebestemt deroute. Ganske som i en græsk…

Farven fra rummet af H. P. Lovecraft

Kultforfatteren H. P. Lovecraft genudgives nu af Science Fiction Cirklen. "Farven fra rummet" indeholder fem udvalgte noveller med efterskrift af Niels Dalgaard  - det er kræs for Lovecraft-fans.

Exnihilo

Dansk science fiction roman af imponerende høj kvalitet. Historien foregår i rummet og på en ødelagt jordklode og indeholder en lang række af genrens klassiske elementer.

Destin II – Snefuglen

Destin har trodset utrolige farer og reddet Maridel fra rødfrakkerne, kun for at se hende bortført endnu en gang af Cyril og skattejægerne. Efterladt alene og i lænker på en fremmed måne søger Destin desperat efter en måde at forfølge sine tidligere kammerater, men uden venner eller midler svinder…

Ideale begivenheder

I IDEALE BEGIVENHEDER er det Signe Gjessings ambition at nærme sig det ikke-værende gennem det værende.

Lidenskab og lysår

27 noveller med danskskrevet science fiction. Her rumrejser, alternative virkeligheder, tidsrejser, parallelle verdener, aliens, hackere og socialrealisme

Illuminae

En samling af hackede og fortrolige filer, mails, afhøringer og interviews, som tilsammen beskriver baggrunden for den hemmelige krig mellem to megakoncerner. Midt i krigen står Kady, Ezra og resten af de overlevende fra planeten Kerenza, der også plages af en pest der gør ofrene psykotiske.

Blandt danske galakser

Novellesamling med ni noveller med humor, gys, fantasy og science fiction som fællestræk. Sumpmus skal bekæmpes med katte på en fremmed planet, kammeratskab i skolegården mod en fælles fjende,Poul som kæmper de godes sag for Gud og meget mere.

Destin - seerkrystallen

Destin lever et hårdt liv på asteroiden Lyoneida, men da hans ven Maridel finder en ældgammel skat, bliver der vendt op og ned på hans liv.