Anonym (ikke efterprøvet)

Havana-rummet af Colin Harrison

Lån bogen på Havana-rummet er en rigtig pageturner fuld af spænding og overraskelser. Men ud over de mange spændingsmomenter rummer den også en tragedie, hvor personer med reminiscenser til Fitzgeralds "Den store Gatsby" styrer mod fortabelse og skæbnebestemt deroute. Ganske som i en græsk…

Farven fra rummet af H. P. Lovecraft

Kultforfatteren H. P. Lovecraft genudgives nu af Science Fiction Cirklen. "Farven fra rummet" indeholder fem udvalgte noveller med efterskrift af Niels Dalgaard  - det er kræs for Lovecraft-fans.

På tur til planeterne

Et fyrværkeri af en billedbog om rummet med et stærkt grafisk udtryk og en vindende kombination af læring og underholdning.

Skjult i rummet

En vidunderlig myldrebog, hvor Peggy Nille lader jagten på de forsvundne elementer foregå i en eksplosion af farver og organiske former.

Planetarium

Udforsk hver enkelt side i denne fascinerende bog med gallerier med galaktisk materiale, der er fagligt kurateret, og skab oplevelsen af ​​en fascinerende udstilling derhjemme.

Exnihilo

Dansk science fiction roman af imponerende høj kvalitet. Historien foregår i rummet og på en ødelagt jordklode og indeholder en lang række af genrens klassiske elementer.

Destin II – Snefuglen

Anden del af science fiction eventyret byder også på gedigen og spændende rum-action med fuld fart. Forfatteren kan sit kram, og det er særdeles god underholdning.

Ideale begivenheder

Signe Gjessings nye digte er et forsøg på at udforske og udvide grænserne for, hvad vi forstår og oplever som virkelighed.