Anonym (ikke efterprøvet)

Havana-rummet af Colin Harrison

Lån bogen på Havana-rummet er en rigtig pageturner fuld af spænding og overraskelser. Men ud over de mange spændingsmomenter rummer den også en tragedie, hvor personer med reminiscenser til Fitzgeralds "Den store Gatsby" styrer mod fortabelse og skæbnebestemt deroute. Ganske som i en græsk…

Farven fra rummet af H. P. Lovecraft

Kultforfatteren H. P. Lovecraft genudgives nu af Science Fiction Cirklen. "Farven fra rummet" indeholder fem udvalgte noveller med efterskrift af Niels Dalgaard  - det er kræs for Lovecraft-fans.

Planetarium

Udforsk hver enkelt side i denne fascinerende bog med gallerier med galaktisk materiale, der er fagligt kurateret, og skab oplevelsen af ​​en fascinerende udstilling derhjemme.

Exnihilo

Dansk science fiction roman af imponerende høj kvalitet. Historien foregår i rummet og på en ødelagt jordklode og indeholder en lang række af genrens klassiske elementer.

Destin II – Snefuglen

Anden del af science fiction eventyret byder også på gedigen og spændende rum-action med fuld fart. Forfatteren kan sit kram, og det er særdeles god underholdning.

Ideale begivenheder

I IDEALE BEGIVENHEDER er det Signe Gjessings ambition at nærme sig det ikke-værende gennem det værende.

Lidenskab og lysår

27 noveller med danskskrevet science fiction. Her rumrejser, alternative virkeligheder, tidsrejser, parallelle verdener, aliens, hackere og socialrealisme

Illuminae

En samling af hackede og fortrolige filer, mails, afhøringer og interviews, som tilsammen beskriver baggrunden for den hemmelige krig mellem to megakoncerner. Midt i krigen står Kady, Ezra og resten af de overlevende fra planeten Kerenza, der også plages af en pest der gør ofrene psykotiske.