Anonym (ikke efterprøvet)

Perkeros : diabolus in musica

Den lettere neurotiske, kontrolfikserede guitarist Akseli og hans venner kæmper som besatte for at slå igennem med deres heavy metal-band Perkeros; Snart opdager de, at musikken rummer mørke og farlige kræfter, som de ikke kan kontrollere

Dizzy Mizzy Lizzy

Beretningen om de tre musikeres opvækst, deres møde med musikken, mødet med hinanden, gruppedannelsen, og den musikalske rejse, der for alvor tog fart, da de vandt DM i rock i 1993.

Hjertestop

Et pigeband er i krise, da deres forsanger skal flytte. Pigerne afholder en audition, hvor det bedste bud på en ny forsanger er Pauline, som synger i kirkekor og har en helt anden stil end de 3 andre piger.

Beatles

Tegneserie - graphic novel. Kronologisk historie om Beatles, fra Ringo som den første beatle misser mod verdens lys 7. juli 1940 til Ringo sidder bag tønderne i Abbey Road i efteråret 1962 og tæller for til "Please please me". Beatles står på tærsklen til at forandre verden.

Eksil på hovedgaden

Det er festivaltid. "Guitaristen" og hans band er klar til at indtage scenen, kvinderne, musikken. Men på trods af villige kvinder, sprut og festivalstemning, bliver det sværere og sværere for Guitaristen ikke at falde i et sort, udsigtsløst hul. For hvad er egentligt vigtigt her i livet?

Når klovnen græder

Guitaristen i århusianske Smalltown Ramblers fortæller om livet i det lille rockband med de store drømme og ambitioner samt om deres vej til international stjernestatus som WGB - World's Greatest Band. Det er ikke en optur uden menneskelige omkostninger og problemer - og en nedtur truer, og hvordan…