Anonym (ikke efterprøvet)

Dødens jagt af Joe Hill

Stemningsmættet actiongyser om en falleret rockstjerne, der får præcis, hvad han har betalt for… Efter et slidsomt liv som feteret amerikansk rockstjerne har Jude trukket sig tilbage til en doven og dvask tilværelse sammen med groupien Georgia. Da Jude får et tip om, at et spøgelse er sat på en…

Broken music af Sting

I en sen nattetime i 1983, da der endnu fandtes nøgterne og seriøse radioværter på P3, spilledes et dugfrisk nummer med The Police: "Every Breath You Take" – og jeg var solgt på stedet!

Krøniker af Bob Dylan

Bob Dylans Krøniker Bind 1 er en imponerende og nøgtern selvbiografi. Et stykke håndskrevet og rå rock'n'roll, der helt uden fine manerer eller selvforherligelse skærer ind til benet.

Spillemand - Kim Larsen

Kim Larsen i børnehøjde. Virkelig fin portrætbog om Kim Larsen beskriver hans uovertrufne evne som sangskriver. Bogen er flot illustreret og indeholder meget humor og spændende fakta.

Paul Simon : en biografi

Kapgang gennem en kollossal karriere og nænsom granskning af personen Paul i sober kærlighedserklæring til hans evner som både håndværker og kunstner.

Mig

En af årets helt store læseoplevelser. Helt igennem velskrevet, morsom og samtidig dybt tragisk.

Kim Larsen - et livs sange

Underholdende rundtur i Larsen-universet giver en ubændig lyst til et genhør. Jensen argumenterer godt for sine domme over, hvad der holder – og hvad der burde gå i glemmebogen.

Laksetrappen

Vi er mange, der i snart tre årtier har nydt Olsens sproglige og musikalske udfoldelser, og ikke én vil blive skuffet over bogen om hans sangkarriere.

Bowie

Gennemgang og fortolkning af eksistentielle, religiøse og spirituelle temaer i David Bowies (1947-2016) tekstunivers