Anonym (ikke efterprøvet)

Den rustne verden - flugten fra Danmark

Fire søskende skal besøge deres morfar i Sverige, men efter et flystyrt er de i et fremtidsdanmark, fyldt med skrot og onde robotter. Kan de nå frem til morfar i tide?

Blodmånens diamant

Når man har ventet i evigheder på 2’eren i en serie, og den viser sig at være ligeså forrygende, fantastisk, hæsblæsende og stærkt vanedannende som den første, bliver man nærmest lykkelig.

Det mekaniske hjerte

Første bind i forrygende steampunkserie er en unik læseoplevelse med filosofiske undertoner, der stiller spørgsmål ved, hvad det vil sige at være levende.

Cress

Nyfortolkningen af Rapunzel som den højteknologiske hacker og programmør Cress er episk god underholdning for både drenge og piger.

Algernon : fremtidsroman

Science fiction. I en dystopisk fremtid glider magten i København 2 langsomt fra menneskerne over til robotterne. Agenten Magnus fra Roboservice og hans nye robot Algernon får til opgave at opklare om robotterne udgør en trussel

Cinder

Cinder er en storslået fantasy genfortælling af Askepot, sat i en original verden fyldt med androids, fremmede planeter og en helt speciel prins. Det er en fortælling om at være anderledes, at finde sig selv og gøre hvad der skal til, for at kunne leve lykkeligt til sine dages ende.

Scarlet

Scarlet er en hæsblæsende genfortælling af Rødhætte, hvor Scarlet Benoit bliver hvirvlet ind i Cinders kamp mod den onde dronning Levana og hendes hær af genmanipulerede ulve, og Scarlet må genoverveje alt, hvad hun troede, hun vidste om sig selv, sin familie og kærlighed.

Tropika : Ainukka Heikkinens forandring

I 2057 angriber en virus menneskeden, og en ekspedition sendes til et russisk område for at finde en antivirus; Her er anderledes vegation og dyreliv, men har koncernen bag ekspeditionen skumle planer?

Diabolik

Når en dræbermaskine forelsker sig ...Nemesis er en diabolik. En genetisk fremstillet bodyguard, der er bundet til sin ejer hele livet. Nemesis ejes af pigen Sedonia Empyrian, der er datter af en magtfuld senator i et intergalaktisk rige, der styres af en gal kejser.Da kejseren befaler, at familien…

Kali

Den unge Sarah Stone arbejder på et hemmeligt projekt med formålet at konstruere fremtidens soldat; en selvbevidst androide; Da androiden er klar, bliver denne stjålet og Sarah Stone er fanget i en hæsblæsende jagt på liv og død