Anonym (ikke efterprøvet)

Som dug for solen af Robert Goddard

Et barn bortføres, et andet trafikdræbes, barnepigen begår selvmord 23 år senere. Eller gør hun? Goddard kan stadig dreje et plot.

Skakautomaten af Robert Löhr

Farverig, historisk roman om den ungarske ridder Wolfgang von Kempelen, der i 1770´erne forblændede Europa med en sensationel skakspillende automat.

Den blinde mand i Sevilla af Robert Wilson

Grufuld mordsag i den spanske by Sevillas kunst- og pengemiljø. En bestialsk rejse i tid og sted for kriminalinspektør Falcon Javier, der undervejs må kæmpe mod indre og ydre dæmoner.

Under engelsk himmel af Robert Radcliffe

Det handler om England 1943, om bombetogter, om død, rædsel og tilfældige tab af menneskeliv, men det handler også om kærlighed og om det nære samfund under krigens betingelser.

Loke af Robert Rodi og Esad Ribic

Utrolig flot tegneserie om Loke, som det endelig er lykkedes for at blive konge over Asgård. Kun for at opdage, at der venter ham en grusom skæbne.

Pompeji af Robert Harris

Har du, som jeg, altid været fascineret af historien om Vesuvs udbrud og måske besøgt Pompeji og Herkulanum, så skynd dig at få fat på denne spændende og meget velfortalte roman.

Jysk Fitness af Robert Zola Christensen

Hvad er Jylland ud over øde motorveje, fluer og stanken af gylle? Og er alle københavnere overfladiske "hurtigtsnakkere", der tror, kød og æg stammer fra supermarkedets kølediske? Kenneth Kirkholt er københavneren, der kommer til Jylland for at arbejde som regnskabsansvarlig i motionscentret Jysk…

Dage uden tal af Robert Goddard

En ny roman af Goddard er altid ensbetydende med stor underholdningsværdi, mystiske spor og gåder og et fuldstændig uigennemskueligt plot. Heller ikke denne gang skuffer han sine mange fans.