Anonym (ikke efterprøvet)

Hest Horse Pferd Cheval Love

Mette Vedsø skriver fint og nuanceret om venindeskab og hestelykke i årets bedste børnebog, som også voksne kan blive meget klogere af.

Noahs første spring

Ude på rideskolen er Noah klar til at springe for første gang. Nanna, som har redet i flere år, kigger på, og så kommer Noah pludselig til at spille sej

Noah på ridelejr

Noah er glad for heste og for at ride. Han skal for første gang på ridelejr, og han glæder sig. Mon han vinder en præmie?

Noahs store ønske

Noah vil gerne have en hest. Det får han ikke, men han kommer på rideskole. Her finder han ud af, at det er et stort dyr at komme op på. Og så er der dét med kammeraterne. Hvad siger de til at han rider?

Modige Frække

Gry er syg, så Line må ride alene. Hun er bange for den sure mand med den sorte hund. Hunden vil bide Frække, som derfor sparker. Har Frække mon dræbt hunden?

Hvor er Frække?

Line og Gry læser i avisen om en dyrplager, der dræber heste. Da Frække bliver væk, tror de, at han har taget ham! Ole hjælper dem med at lede. Mon de finder Frække igen?

Spark til, Sif!

Sif skal træne en fremmed islænderhest, men bliver smidt af og brækker armen. 6 uger uden at måtte ride er lang tid, men så bliver hun gode venner med Lars fra klassen