Anonym (ikke efterprøvet)

For min søsters skyld af Jodi Picoult

En medrivende roman om et aktuelt og kontroversielt emne – nemlig donorbørn. Det er ganske enkelt en fremragende bog, der er meget svær at lægge fra sig – en rigtig "pageturner".

Dæmonheksen

Fantasy. Troldkvinden Isobel er tilbage. Hun er vendt tilbage til Ravenscliff for at åbne Helvedsgabet og slippe dæmonerne løs igen. Den eneste der kan forhindre det, er 14-årige Devon. Men kan han klare det?

Troldmændene fra Ravenscliff

Fantasy. Den 14-årige Devon er på vej mod herresædet Ravenscliff, hvor han er blevet sat i pleje af sin nu afdøde adoptivfar. Siden barndommen har Devon været hjemsøgt af dæmoner. Men han ved ikke, at dæmonerne følger efter ham, og på Ravenscliff er de stærkere end før

For min søsters skyld

En medrivende roman om et aktuelt og kontroversielt emne – nemlig donorbørn. Det er ganske enkelt en fremragende bog, der er meget svær at lægge fra sig – en rigtig pageturner.

Rhode Island blues

Sarkastisk og morsom skildring af den 83-årige Felicitys indflytning på plejehjemmet Guldskålen i Rhode Island, hvor ledelsen forventer en føjelighed hendes turbulente liv aldeles ikke har udstyret hende med