Anonym (ikke efterprøvet)

Smuds af Katarina Wennstamm

Trafficking, prostitution og alfonseri. Hvem er de gode og hvem er de onde - er der en skillelinie mellem de to køn, og er alle mænd nogen svin?

Et spind af løgne af John Hart

John Harts første forsøg i genren tegner godt. "Et spind af løgne" er en fantastisk spændende krimi - hvor du er underholdt fra først til sidst

Processen mod grisen

Allegorisk roman, der skildrer processen mod en gris ligesom dem der blev ført mod dyr helt frem til slutningen af 1700-tallet

Virginia is for lovers

Hesselholdt har skrevet endnu en roman, der bygger på virkelige hændelser. Den gode historie drukner desværre lidt i et vellykket stilistisk projekt.

Den som forvolder en andens død : kriminalroman

Krimi. Forsvarsadvokat Mikael Brenne påtager sig opgaven om at forsvare en tidligere voldsdømt mand, som er anklaget for mord på en af Brennes bekendte. Opgaven fører Brenne ud blandt suspekte typer og får personlige konsekvenser for ham

Storefjeld

Findes der onde mennesker? Og hvad er en retfærdig straf? Det er umuligt at slippe Kjærstads imponerende samfundsfortælling og dens bevægende indlevelse i det komplekse menneske.

Politierindringer

Gode, jordbundne og samfundsrelevante beretninger fra Birthe Rønn Hornbechs tid som politifuldmægtig og anklager i årene 1971 - 2007.

Det store i det små

Rørende og gribende fortælling om fordomme, racehad og diskrimination i dagens USA. En roman som giver stof til eftertanke.