Anonym (ikke efterprøvet)

Ingen tvivl af Lars Bonnevie

Politisk roman som skyder med skarpt på samfundet: Om det gode og det onde. Om ret og uret. Om os og dem. Og om tvivlen.

Philida

Biografisk roman om strikkepigen Philida, der var slave hos familien Brink i Sydafrika omkring 1830. Hun fik 4 børn med sønnen Frans og blev lovet frigivelse. Frans svigter hende og hun tager afsted for at søge retfærdighed. Imens er slaveriet på vej til ophævelse

Helakyrierne

Krimi. Fire kvinder i en gruppe for voldsramte beslutter at igangsætte deres egne hævntogter mod først og fremmet de mænd, der har ødelagt deres liv. Dernæst andre pædofile, voldelige etc mænd, som de møder. Kan de blive ved? Finder politiet dem?

En anden mands hævn

Leon er småskizoid, men da hans eneste ven bliver myrdet, vil han have hævn, og det bringer ham i kontakt med betændte kriminelle miljøer.

Ingen tvivl

En ung indvandrer stikker en ung jysk turist ihjel på Nørrebro -Sagen er så medieegnet, at det er spørgsmålet, om nævningetinget kan undgå at blive påvirket af offentlighedens pres under retssagen og ikke mindst under strafudmålingen