Roman fra Dublin ...
Nogle mennesker bedrager dig, og andre samler dig op. Også selvom de har deres egne problemer at slås med. 'Quentins' i en nøddeskal.
For mange kokke. Martin Kongstads roman om restauranternes jagt på michelin-stjerner er til tider både morsom og satirisk, men den er desværre også alt for lang.
Tess ankommer til storbyen i sin søgen efter et liv, hun endnu ikke kan definere, men hun har et brændende ønske om at blive til nogen og høre til et sted.
Mesterkokken Adam Brandt, indehaver af restauranten Amok, står overfor at modtage sin tredje Michelin-stjerne. Men pludselig begynder en lavine af chikaner og ulykker at ramle ned over ham. Regnskabets time er kommet, hvem vil hævne sig på ham?
Endnu en japansk manga for voksne af Taniguchi. En stille, atmosfærefyldt fortælling om en ensom mand, om Tokyo og om japansk mad. Kan varmt anbefales.
Dødstrusler, hærværk, hackerangreb på 3Fs hjemmeside, påsat brand i en landskendt restaurant, forpagteren kørt til Vejle Sygehus med røgforgiftning, stærkt kritiseret politiefterforskning, lækket anholdelse til medierne, tvivlsomt forberedt grundlovsforhør, erstatningssag mod lov- og ordensmagten i…
Datteren Maria Grønlykkes portræt af forældrene Lene (1933-1990) og Sven Grønlykke (1927-1998), der var pionerer og iværksættere inden for bl.a. film (ASA-Fimstudio, Balladen om Carl-Henning), restauranter (Falsled Kro, Kong Hans Kælder) og fødevareproduktion (Løgismose). Suppleret med opskrifter