Anonym (ikke efterprøvet)

Biernes hemmelige liv af Sue Monk Kidd

Lån bogen på En dramatisk og rørende sydstatsroman om en ung hvid pige, der finder tryghed hos en flok sorte kvinder. "Biernes hemmelige liv" er en debutroman fra 2002, der er blevet en fantastisk bestsellersucces i USA. Nu er den kommet på dansk.

Hej Nostradamus! af Douglas Coupland

Coupland har gjort det igen: han har taget nogle af tidens STORE SPØRGSMÅL: liv, død, Gud, formål med det hele... og lige givet dem en tur i centrifugen. Startscenen er en Columbine High-massakre, og hvad den gør ved udvalgte hovedrolleindehavere og resten af deres liv.

Julie - en lydig pige af Anne Karin Elstad

En tragisk familiebegivenhed tvinger 18-årige Julie til at forlade sin plads i Kristianssund for at tage hjem og hjælpe til i familien – for Julie er en lydig pige.

Frelst af Lee Smith

Sydstatsroman om Florida Grace Shephard, der vokser op i en fanatisk religiøs familie. Grace rejser rundt sammen med sin familie, der består af forældrene og 5 søskende, i 50'ernes USA. Faderen, der er leder af en grotesk religiøs sekt arrangerer møder, hvor en del af det religiøse ritual under…

Damoklesdrive-in

Simon Grotrian var - og er - kaossets og paradoksets mester. Det beviser han i sin sidste udgivelse.

Oprindelse

Robert Langdon, der er professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer til det ultramoderne Guggenheim museum i Bilbao for at høre en helt særlig bekendtgørelse: afsløringen af en opdagelse, der eftersigende vil 'revolutionere videnskaben for evigt'.

Den korsfæstede budding

”Når vi rammer grenene dernede, vil de knække og bryde ud i digte.” At læse ’Den korsfæstede budding’ er som at stå i kronen af et højt træ, hvorfra man falder og rammer den ene gren efter den anden, som bryder ud i et nyt digt om verdens begyndelse og fortsatte eksistens. Indtil man lander på…

Når tyngdekraften letter

Marcus, som tilsyneladende har alt, mangler noget han ikke kan sætte ord på. Marcus rejser til Indien, overlever en flyulykke og igennem en spirituel indsigt fra en gurulignende vejleder, finder Marcus måske svaret på et bedre liv.

Svært barn har mange navne

Camilla Louise Johnsons (f. 1975) personlige beretning om sin opvækst, der præges af religiøsitet, bl.a. om hvordan hun som fireårig kommer i pleje hos en stærk religiøs familie, som ung går ind i Faderhuset, og om hvordan hun til sidst bryder med sin religiøse baggrund.

Barnets tarv

Fiona Maye er en fremtrædende dommer ved den britiske High Court, hvor hun behandler sager vedrørende familieret. Hun er kendt for sin skarpe intelligens, præcision og indlevelsesevne. Men den faglige succes dækker over private sorger og ægteskabelige problemer.