Anonym (ikke efterprøvet)
Blog

Relevante bøger for den fødte urentusiast

Den fødte urentusiast (som jeg selv) nyder at læse relevante bøger om ure. Jeg har efterhånden læst så mange bøger om emnet, at jeg ikke længere har tal på, hvor mange bøger jeg har kæmpet mig…
Læs blog

Maria og Artur: en 1900-talsroman af Jan Arnald

Kærlighed til sprog og litteratur kræves! – "Maria og Artur" er nemlig en litterær roman. Romanen, "Maria og Artur", handler om forfatterparret med efternavnene Wine og Lundkvist. Om deres stormfyldte ægteskab og i særdeleshed om Arturs forfatterskab.

At redde fisk fra at drukne af Amy Tan

Hvordan kan 11 mennesker pludselig bare forsvinde? Og hvilken betydning får deres forsvinden? Vender de nogensinde tilbage til deres normale liv?

Selvmordsaktionen af clausbeck-nielsen.net

"...men Nielsen & Rasmussen troede, ganske som deres amerikanske kolleger, at det kunne lade sig gøre, at verden lod sig ophøje fra et fragmenteret miskmask af diktaturer, tidsaldre og alle former for ufrihed til et universelt hele, en højere orden: Demokratiet."

Pendul af Lotte Garbers

36-årige Dorte befinder sig midt i et travlt liv med job, mand og barn. Hendes liv ændres totalt ved mandens kræftsygdom og død.

Familien Lament af George Hagen

Et forbyttet barn, et par uregerlige tvillinger, en viljestærk mor, der citerer Shakespeare, og en opfindsom far er hovedpersonerne i denne underholdende roman om familien Lament, der rejser jorden rundt i deres jagt efter lykken.

Improvisatoren af H. C. Andersen

’Improvisatoren’ er den første danske udviklings-, dannelses- og kunstnerroman, der tilmed fik international anerkendelse. Den er romantisk, farverig, medrivende, og så kan man vist ikke ønske sig mere. Den handler allermest om Italien, men også om kærlighed og kunst.