Anonym (ikke efterprøvet)

Judaskysset af Anna Grue

En ung mand findes dræbt, en midaldrende kvinde snydes, og den skaldede detektiv kommer endnu en gang på forsiden af Ekstra Bladet i Anna Grues spændende nye krimi.

Lige efter bogen af John Colapinto

Psykologisk thriller om et litterært tyveri og leg med identiteter: kan man stjæle en andens liv? Og ikke mindst: kan man slippe godt fra det?

Vinger af sølv

Andet bind i serien om Fayes hævn er en hæsblæsende pageturner, hvor stærke kvinder, forretningshemmeligheder og Fayes mørke fortid kolliderer i et dramatisk kapløb med tiden.

Brudstykker

Ikke Karin Slaughters bedste, men alligevel en gedigen spændingsroman fra bestsellerforfatteren. Hvor godt kender du egentlig dine nærmeste? 

Det dybe net

I New York City hvirvles den private efterforsker Maxine Tarnow i 2001 ind i en kompleks sag om økonomisk svindel og internetsikkerhed. Den fører hende rundt i byen og til meget tvivlsomme miljøer og internettets dybeste afkroge.

En hjælpende hånd

Novelle. Hovedpersonen, en ung kvinde, tjener til dagen og vejen ved at foregive at hun har psykiske evner. Da hun møder den excentriske Susan Burke, hvis hus er hjemsøgt, hvirvles hun ind i en desperat kamp for at finde ud af, hvor den virkelige ondskab lurer.

Twist

En ældre forfatter møder under sin research nogle ungdomsvenner, der får ham til at erindre en ungdomsforelskelse og en særlig kvinde.

Savner dig

"Savner dig" følger Kat Donovan, som er kriminalvetjent ved NYPD. Da hun er træt af at være single, surfer hun en aften på en online datingsite, hvor hun pludseligt støder på en overraskende profil. Profilen ligner ved første øjekast enhver anden, men manden på billedet er hendes tidligere forlovede…