Anonym (ikke efterprøvet)

De sidste fire ting af Andrew Taylor

Hvilket sygt sind kan gøre små piger fortræd? Hvor meget skade kan en forælder forvolde sit eget kød og blod? Og kan Gud slet ikke passe på os? Nervepirrende thriller som tager os ind under huden på en psykopat .. 

Skyldige hjerte af Julie Parsons

Sorg og skyld danner klangbund i krimien om Nick Cassidy, der oplever det allerværste: Hans 8-årige søn forsvinder sporløst, mens han selv i stedet for at passe på sønnen holder hyrdetime med sin elskerinde.

Isprinsessen af Camilla Läckberg

Femikrimi af ny svensk succesforfatter. Spænding og romantik forenes, når forfatteren Erica Falk forsøger at opklare mordet på sin barndomsveninde sammen med politimanden Patrik Hedström.

På vej til en ven af Niels Fredrik Dahl

Jeg kredsede nogen tid om denne bog, inden jeg tog fat på den. Og så blev jeg øjeblikkeligt indfanget. Beretningen skifter mellem scener fra nutiden, med en voksen hovedperson og fortæller, og scener fra dennes barndom. Det bedrøvede drengeansigt på forsiden antyder på en fin måde bogens sørgmodige…

Fuglegården af J. Wallis Martin

J. Wallis Martin har på dansk tidligere udsendt krimien "Kold som marmor", hvor et 18 år gammelt lig pludselig dukker op. Ligeså makaber er Martins nye krimi bestemt også.I hendes nye roman handler det om pænt arrangerede lig af børn, om pædofili og om fugle, der slås ihjel med de bare næver.