Anonym (ikke efterprøvet)

Det ensomme paradis af T. Coraghessan Boyle

Medrivende roman om hvordan psykiske dæmoner kan flytte ind i et ægteskab og ændre de drømme, man havde sammen. Romanen er baseret på en virkelig historie om Stanley McCormick og Katherine Dexter, et ungt, smukt, rigt par der giftede sig i 1904.

Sanatoriet

En historisk roman om magt, kvindekamp og kærlighed. Anne Sophie Lunding-Sørensen maler endnu engang nogle vidunderlige portrætter af kvinder, der stikker ud.

Kragemanden

Lås døre og vinduer, før du stifter bekendtskab med Kragemanden. Særligt hvis du har mindreårige døtre og bor i Aarhus-området.

Kvinden i graven

Tessa er eneste overlevende blandt "De sortøjede piger", fire teenagepiger fundet i en massegrav i 1996. Nu skal morderen snart henrettes, men hvem planter fortsat blomster foran Tessas vindue? Er det den rigtige morder, eller er Tessa helt forvirret?

Lystens pioner

Den spændende historie om en kontroversiel psykiater, der var langt forud for sin tid med sine forsøg på at kurere psykiske sygdomme ved elektrisk dybdestimulation af hjernen.

Det tredje testamente : hvad hvis din fremtid allerede har fundet sted?

Psykiateren John Macbeth ser at verden begynder at forandre sig; Det starter med déja vuer og visioner hos nogle enkelte, men udvikler til en global tilstand, hvor fortiden lapper ind over nutiden; Er jorden ved at gå under og hvad har dette med Macbeth og en supercomputer at gøre? Christopher…

Det tredje testamente

Verden over begynder folk at se ting, som ikke er der, og som ikke kaneksistere. Visioner, begivenheder fra fortiden, der udspiller sig i nutiden.

Brændte sjæle

Psykiater Christian Falk bistår politiet i opklaringen af et formodet mord, hvor der i lejligheden findes en mængde euforiserende svampe.