Anonym (ikke efterprøvet)

En skam, det skulle ende sådan

Tredje bind af den nyskabende tegneserie om detektiven Maggy Garrisson, der adræt bevæger sig frem og tilbage over grænsen mellem rigtigt og forkert i den kolde storby London.

Ustyrligt blod

Fremragende krimi, der er meget mere end blot spænding med sit flotte sprog, vidunderlige personer og London, når det er bedst – og værst.

Smil nu, Maggy

Første bind i spændende tegneserie blander elementer fra den klassiske detektivhistorie med en moderne og unik anti-heltinde og er smukt og dystert illustreret.  

Skytsengel

Sjette bind i serien om privatdetektiven Thomas Ravnsholdt byder igen på både spænding, humor og Christianshavner-idyl. Dansk krimi, når det er allerbedst.

Den hvide død

Fjerde bind i krimiserien om detektiven Cormoran Strike er en stor og kompleks sag med et ypperligt persongalleri og en suspekt mordgåde, der trækker spor ind i parlamentet.

I varetægt

South African Noir. Med stort lokalkendskab og autenticitet, skriver Louis Klostergaard sig helt tæt på det barske liv i en sydafrikansk forstad

Pigen på flyet

En labyrintisk krimi der skubber læseren ind i blinde vinkler og falske gange og til sidst ud i det klare, kolde lys, hvor den nådesløse sandhed afsløres.

Slangehoved

En forårsnat i Berlin går en ung mand forbi den gamle Garnisonskirkegård. En landrover holder parkeret i skjul af mørket, sætter langsomt i gang, accelererer voldsomt og efterlader en død mand på gaden.

Ondskabens høst

Cormoran Strike, og hans assistent Robin Ellacott modtager et afhugget kvindeben med posten. Benet er adresseret til Robin og Strike får straks en mistanke om at én af hans gamle fjender ønsker at skade ham ved at terrorisere dem begge.

Model under cover

Den 16 årige Axelle er vild med mysterier og mindre vild med mode. Men da hun bliver kapret som model under modeugen i Paris, er det den perfekte forklædning at opklare forbrydelser under.