Anonym (ikke efterprøvet)

Den gode hustru af Elizabeth Buchan

En dejlig kvinderoman om Fanny, der er ministerfrue. Hun indordner sig og udfylder rollen som den gode hustru, men der er dog grænser for, hvor store ofre hun er parat til at yde.

Hækkerup af Nikolaj Bøgh

Lån bogen på En velskrevet, velresearchet og underholdende biografi om Per Hækkerup, som var en fremtrædende og farverig politiker i dansk politik gennem næsten 30 år. Nikolaj Bøgh, der er politolog, tegner et fint portræt af politikeren, socialdemokraten Per Hækkerup (1915-1979) fra fødsel…

Tilintetgøre

Houellebecq har skrevet sin efter sigende sidste roman, og der er for første gang et lille håb. Men er franskmanden blevet for lykkelig til for alvor at skrive en god roman?

Karolines kærlighed

Både politiske og private intriger er på spil på Karolines vej mod den toppolitiske stjernehimmel i Kim Leines højaktuelle, solide spændingsdebut.

Valglisten

Litteratursiden bringer her 12 gode bud på valgkampslitteratur af både den faglitterære og skønlitterære slags.  

Et forjættet land

Barack Obamas fremragende selvbiografi tager os med på en fascinerende historisk rejse i amerikansk toppolitik. Samtidig lærer vi den højtbegavede idealist endnu bedre at kende.

Louise

En virkelig velskrevet krimi med en opadgående spændingskurve og et skudsikkert plot.

Fandens forår

Gensyn med Ulrik Torp, som igen tager os med ind i politikkens intrigefulde verden, hvor demokratiets troværdighed står for skud.

Det Danmark du kender

Peder Frederik Jensen har skrevet en hårdtslående samtidsroman og et harskt portræt af det Danmark, du måske ikke kender.