Anonym (ikke efterprøvet)

Den gode hustru af Elizabeth Buchan

En dejlig kvinderoman om Fanny, der er ministerfrue. Hun indordner sig og udfylder rollen som den gode hustru, men der er dog grænser for, hvor store ofre hun er parat til at yde.

Hækkerup af Nikolaj Bøgh

Lån bogen på En velskrevet, velresearchet og underholdende biografi om Per Hækkerup, som var en fremtrædende og farverig politiker i dansk politik gennem næsten 30 år. Nikolaj Bøgh, der er politolog, tegner et fint portræt af politikeren, socialdemokraten Per Hækkerup (1915-1979) fra fødsel…

De gjorde en forskel - om politikerbiografier

De gjorde en forskel - om politikerbiografieraf Beth Høst, Farum Bibliotek For nogle få år siden hørte jeg Kaare R. Skou (TV2’s politiske kommentator) fortælle om sæsonens…

Udenfor - erindringer III

Tredje bind af Ritt Bjerregårds erindringer rummer hendes personlige betragtninger om sit politiske liv efter formandsopgøret og ikke mindst om perioden som EU-kommissær.

Erindringer : holdning og handling

En sværvægter i dansk politik fortæller åbenhjertigt og detaljeret om sit lange politiske virke med enkelte afstikkere til privatlivet. Hverken tandløst eller stærkt polemisk.

Frie ord

Søren Pind trådte i 2018 ud af en 30 år lang politikerkarriere, der bød på flere ministerposter efter borgmesterposten i København. Han fortæller i denne anbefalesværdige bog åbent om sin opvækst og livet som toppolitiker.

Stieg Larssons arv

Med en blanding af fiktion og fakta føres læseren gennem både Larssons og Stocklassas søgen efter sandheden om den sagnomspundne krimigåde.

Borgen : Christiansborg 100 år

En beretning i ord og billeder om livet som det i dag folder sig ud i bygningerne på Christiansborg Slot; læseren besøger bl.a. Folketinget, politikerne, betjentstuen, Statsministeriet, garagen, ridebanen og de kongelige repræsentationslokaler

Rufus Gifford i Trumps Amerika

Bogen om Giffords valgkamp er interessant og velskrevet med den ekstra krølle, at hans politiske holdninger er inspireret af opholdet i Danmark. Guf for alle, der stadig tør interessere sig for international politik.