Anonym (ikke efterprøvet)

Bertil Betjents saga af Gorm Rasmussen

Den perfekte betjent - sådan opfattes Bertil Bertelsen … lige til den dag, hans fantastiske indlevelsesevne bringer ham i uføre. Læs og bliv klogere på en dansk hverdagshelt (?)

Skjulte dybder

I tredje bind i serien om kriminalkommissær Vera Stanhope og hendes lille team udforskes de forskellige karakterers fortid. En velskrevet og klassisk engelsk krimi.

I løgnenes spor

Hemmelighederne kommer rullende som laviner, da en gammel mordsag åbnes i andet bind i serien om den gæve, grove Vera Stanhope.

Kragefælden

Stemningsfyldt krimi fra det maleriske Nordengland med kriminalkommissær Vera Stanhope som sympatisk hovedperson.

Sorthuset

Melankolien, naturen og persontegningerne udgør en stærk ramme i første del af Peter Mays krimitrilogi fra de De Ydre Hebrider.

Kvæler

Den noget langsomme start bliver afløst af en genial, overraskende og tempofyldt slutning i sikkert krimihit.

Ondskabens net

Endnu en fabelagtig thriller i serien om Jessica Niemi. En finsk pageturner med et plot, der er skruet helt rigtigt sammen.

Krybdyrmemoirer

Velskrevet psykologisk thriller er helt umulig at lægge fra sig. Som en slange ruller handlingen sig sammen og ligger til sidst smukt foldet sammen med ringen sluttet.

Natsangeren

Politiefterforsker Hanna Duncker er vendt tilbage til sin hjemegn på Øland i denne meget lovende første bog i en ny svensk krimiserie.