Anonym (ikke efterprøvet)

Stykker om magt

Enestående og bevidsthedsudvidende teatertekster viser, at teksterne bag et stykke kan være en fornøjelse at læse.

Frelseren fra Hvidovre

Verden brænder, og den eneste, der kan redde menneskeheden er digteren Allan Thornbum. Kaspar Colling Nielsen har igen skrevet en aktuel og original roman om verden her og nu.

Livet under solen : roman

Om beboere i et boligkompleks udenfor København med et naturområde, der påvirker dem på mystisk vis

Sisyfos-myten

Om menneskelivets meningsløshed og om oprøret mod det absurde. Originaludgave: 1942

Den irakiske Kristus

14 noveller som skildrer Bagdad efter Saddam Hussains fald med forskellige surreale vinkler. Fortællingerne, ofte med en gennemgående sort satire, handler især om krigens traumer, simpel overlevelse og døden i mange absurde former.

Eksil og kongedømme

Noveller om konflikten mellem menneskers individualitet og kravet om solidaritet og fællesskab med andreOriginaludgave: 1957 

Digte 2014

Theis Ørntoft skriver apokalypsen og samfundets undergang frem, så det er en fryd for læseren.

Den danske borgerkrig 2018-24

Fabulerende, absurd og fantastisk. ’Den Danske Borgerkrig 2018-24 er en genial beskrivelse af vores samtid og et velfærdssamfund i dyb krise.

Freak love

Mine damer og herrer, ærede publikum - velkommen til Binewski-familiens freak-cirkus! Det er forunderligt og dybt bizart, og I vil aldrig glemme dem. På godt - og på ondt.

De kosmikomiske historier

Qfwfq har været altid - selv før universets skabelse - og i en række fortællinger gengiver han forskellige faser af tilblivelseshistorien og teorier om fremtiden