Anonym (ikke efterprøvet)

Forår i Tjernobyl

En dokumentarisk beskrivelse af et kunstnerbesøg på Ukraines største turistattraktion. De smukke tegninger og overvejelser efterlader et uudsletteligt indtryk.

Casper

Casper Christensen har levet et tumultarisk liv på første klasse og givet Martin Kongstad adgang til det hele. Det er der kommet en meget anderledes og læseværdig biografi ud af.

Hvad skal vi med særligt sensitive

 "Hvad skal vi med særligt sensitive?" er en kort, overskuelig og positiv hjertestyrker til dig, der er kommet i tvivl om dine forcer som særligt sensitiv/hsp'er/højsensitiv. Dig, der tænker: ”Men hvad dur jeg egentlig til?"

En rejses begyndelse - Camino de Santiago

Kolja Rieffestahl var coach for topledere og eliteidrætsfolk med et liv præget af en hektisk og travl hverdag. Han savnede at være nærværende, at ’mærke sig selv’ og være til stede i nuet. En dag fortalte en indre stemme ham, at han var nødt til at ændre sit liv. Han besluttede sig for at gå…

Om at gå i is

En intens, lyrisk skildring af en vandring fra München til Paris midt i vinterens hjerte giver en unik indsigt i, hvad vandring og pilgrimsfærd er og betyder.

Stå fast - et opgør med tidens udviklingstvang

Forfatteren gør op med selvudviklingsindustrien inden for arbejdsliv, uddannelse og privatliv og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring og viser hvordan man affinder sig med sig selv og opnår en mere realistisk livsindstilling