Anonym (ikke efterprøvet)

Dansen med den uindbudte gæst af J. Wallis Martin

På et gammelt, forfaldent engelsk herresæde i Northumberland martres familiens unge søn tilsyneladende af onde ånder. Da en ung medhjælp og husets herre sporløst forsvinder, sænker uhyggen sig over området, og vi drages ind i række uforståelige hændelser. Gys og krimi i et! Hvis du glemmer at…

Den hellige dreng : roman

Psykologen Karl Neumann involveres af den danske efterretningstjeneste i en sag om en mordbrand i et kolonihavehus på Sydhavnen i København, hvor eneste overlevende er en romadreng med paranormale evner. Snart jages drengen af flere efterretningstjenester. Kan Neumann redde ham, før det er for sent?

Hjemmet

Joel er modvilligt rejst tilbage til den lille by, han voksede op i. Han er nødt til at være forælder for sin mor, Monika, som nu skal flytte ind på demensplejehjemmet Fyrreskyggen. 

I en anden verden

I selvbiografisk klædedragt fortæller forfatteren om sit elskede veteranfly - en Piper Cub - og om sine åndelige oplevelser, da han træder ind i et mystisk parallelunivers, der hjælper ham med flytekniske problemer

Slide

Sylvia er en helt almindelig High School pige med en ualmindelige evne: hun "glider", og ser ting ske gennem andre menneskers øjne. Den evne får hun brug for da en pige myrdes. Sylvia har nemlig set mordet gennem morderens øjne!

Evermore

16-årige Ever har mistet sin familie i en bilulykke og har siden kunnet aflæse andres tanker og følelser. Da den smukke Damen begynder på hendes skole tiltrækkes hun af ham, men er han nu også den, han giver sig ud for?

Slottet i Pyrenæerne

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Diskussionslysten roman tager disse spørgsmål op til overvejelse iblandet lidt kærlighed og et drys mystik.

Dansen med den uindbudte gæst

Kriminalroman - Da en ung kvinde forsvinder fra en dyster og forfalden herregård i Northumberland i det nordlige England, får kriminalkommissær Tate en svær sag at tumle med, som rummer had, jalousi og et godt stænk af det overnaturlige