Anonym (ikke efterprøvet)

Skifting & Bjergtaget af Charlotte Weitze

Det er ikke kun latinamerikanske forfattere, der skriver magisk realisme. Her er to fremragende eksempler på danske fortællinger fyldt med både magi og realisme.

Farven fra rummet af H. P. Lovecraft

Kultforfatteren H. P. Lovecraft genudgives nu af Science Fiction Cirklen. "Farven fra rummet" indeholder fem udvalgte noveller med efterskrift af Niels Dalgaard  - det er kræs for Lovecraft-fans.

De blodige ruiner

Storladen ny fantasy tegneserie fra det franske makkerpar Katz og Créty kombinerer detaljerige illustrationer med et veludviklet fiktivt univers.

Eventyrhuset

En eventyrlig og fin fantasyroman, der udover at underholde og betage får sin læser til at stoppe op og tænke.

Åmanden og Mosekonen

Fantasy. To selvstændige fortællinger om Åmanden og Mosekonen, der må bringe flere og flere menneskeofre til mosen for at forhindre, at den menneskeskabte forurening ikke ødelægger balancen i naturen

Pigen fra Fenmarken

Fantasy. Tre venner er efter et møde med en mystisk grønøjet pige blevet forvandlet til elvere. For at få deres gamle udseende tilbage er de nødt til finde en portal til den parallelverden, pigen kommer fra

Natteræd

Nogle mareridt er så skræmmende, at ord ikke slår til. Men så er det godt, vi har John Kenn Mortensen.

En hyæne i mørket

Spændende letlæsningsserie om venskab, magi, åndedyr, mod og forudbestemte skæbner.

Kongamato

Den velskrevne og spændende roman formår på ypperste vis at kombinere emner som dyrevelfærd, skruppelløs medicinalindustri og forhistoriske flyveøgler med forrygende action.

Evighedssøn

Et nutidigt, alternativt New York befolket med superhelte og superskurke danner rammen for dette stærkt lovende første bind i en ny fantasy-serie.