Anonym (ikke efterprøvet)

Den slags små ting

Stilfærdig og vigtig kortroman om de ældgamle, religiøst ladede samfundsstrukturer, som Irland har været underlagt i årtier.

Generation 7/7

Rigtig mange vil kunne spejle sig i denne tankevækkende og vigtige interviewbog om skilsmissebørns vilkår i Danmark.

Indkredsning II

Carl Frode Tiller kan som få beskrive, hvad der kværner rundt i knolden på os mennesker, når vi skal forstå os selv og andre. Hold op, hvor er det godt!

Min mor : en roman

Fortælleren tager hjem til sin gamle mor til jul, som han gør hvert år, selvom moren skranter, og forholdet mellem dem er flosset. Besøget i barndomshjemmet får fortælleren til at reflektere over både farens og søsterens alt for tidlige død og sin egen livsbane. Fin og tænksom kortroman for voksne

Simon siger

Simon er fyldt med mørke indeni. Der er noget i hans barndom der giver ham skyldfølelser. Det taler han med sin psykolog om, og sin nabo. Noget begynder at dæmre hos Simon, noget der måske kan tænde et lys. Til læsere der ønsker en stærk, kort og intens fortælling

Indkredsning

Psykologisk roman undersøger forestillingerne om os selv og andre. Et genialt norsk mesterværk!

Instinktet

Amerikansk domestic noir, skrevet med stor indsigt i den menneskelige psykes veje og vildveje, er perfekt til liggestolen, hvis man ikke lige skal rejse sig.

Vi tog op med mor

I anden del af den rystende historie om Jana Kippo og Bror vender de tilbage til morens fødeby i det nordlige Sverige, og mødet med familien ændrer begges liv. 

Elsker, elsker ikke

Et både længe ventet, spændende og rædselsvækkende gensyn med Helen Grace.