Anonym (ikke efterprøvet)

Jerusalem af Simon Sebag Montefiore

Det ultimative hovedværk om Jerusalems historie i al sin gru og vælde - forbilledligt overblik, overraskende synsvinkler, gnistrende fortælleevne - intet mere at ønske sig.

Sommertorden af Erich Loest

Østtyskland efter krigen. Kammerat Stalin er netop død – og  hvilke vinde kommer nu til at blæse fra Moskva? Prisen bliver høj for dem, der tror, at statens jerngreb så vil løsnes!

Kommando Villavej af Kim Fupz Aakeson

En grum, grotesk og satirisk samtidsroman om tre vrede mænds oprør mod materialisme, ligegyldighed og småborgerlighed. Tre mænd mister grebet om tilværelsen. Det ramler for dem, og de har svært ved at se meningen med deres liv.

Gennem kul og blod

Argone har endelig fået skabt sin oprørshær med hjælp fra Occitaniens oprindelige indbyggere, men hans revolution løber ind i problemer, da han arresteres og sendes tilbage til Eire

Ørkendrømme

Fantasy. 16-årige Saran drømmer om at blive sandrytter, men måske er der en lidt for høj pris at betale

Oprør i Nordjylland

Betegnelsen ”et nordjysk oprør” bliver ofte brugt i politiske diskussioner. Denne antologi forsøger at afdække, om der er noget specielt rebelsk ved nordjyder.

De stridbare danskere

Hvad skete der i folkedybet efter enevælden og før demokratiet? I en aldeles forrygende bog fortæller forfatteren om vigtige og meget vedkommende begivenheder i danmarkshistorien.