Anonym (ikke efterprøvet)

Loke af Robert Rodi og Esad Ribic

Utrolig flot tegneserie om Loke, som det endelig er lykkedes for at blive konge over Asgård. Kun for at opdage, at der venter ham en grusom skæbne.

Vølvens vej - misteltenen

Andet bind i den imponerende serie om Snehild i jernalderen byder på flere livsfarlige intriger for den voksne vølve. Anne-Marie Vedsø Olesens er en stor historiefortæller!

Vølve

Autofiktiv roman vil fortælle om altings samhørighed og binde mennesket sammen med naturen. Intet mindre. 

Fanny Fairychild og det magiske spejl

Fantasy. Da Fanny var fire år forsvandt hendes mor på mystisk vis. Seks år efter finder Fanny sin mors dagbog og et magisk spejl. Herfra starter et langt eventyr i en verden fuld af alfer, jætter og nordiske guder

Langt væk fra Asgård

Røskva og Tjalfe skal rejse til Gotholm og redde deres morddømte far. Men det er svært at vide, hvem der er ven, og hvem der er fjende i denne spændende historie fra Midgård. Fra ca. 14 år og op

9 fra de ni verdener

Rick Riordan følger sin vanlige fremgangsmåde, og resultatet er præcist lige så fremragende. Det betyder ikke noget, om man har læst de tre foregående bøger.

Livets blod

Stærkt gensyn med karakteren Elias i spinoff-bog fra trilogien Ravnenes hvisken. Malene Sølvsten har gjort det igen!

Valhalla i nye hænder

Peter Madsens Valhalla-tegneserie har 40 års jubilæum, og det fejres og markeres med dette flotte og overdådige hyldestalbum med tekster og bidrag af 50 danske og udenlandske tegnere og forfattere. 

De dødes skib

Serien om antihelten Magnus Chase og de nordiske guder afsluttes med dette tredje bind. Historien er som sædvanlig forrygende, ustyrlig morsom og spændingen på fulde omdrejninger.

Nordisk mytologi

Kombinationen af en verdenskendt forfatter og et populært tema som de nordiske guder er dømt til succes. Resultatet er guddommeligt.