Anonym (ikke efterprøvet)

Loke af Robert Rodi og Esad Ribic

Utrolig flot tegneserie om Loke, som det endelig er lykkedes for at blive konge over Asgård. Kun for at opdage, at der venter ham en grusom skæbne.

Ísliljas fortælling

Som i de foregående bind er der masser af spænding, slåskampe, mord og folketro i tredje bog i den forrygende serie om Asgårds smukke valkyrier.

'Vølvens Vej, Snehild' af Anne-Marie Vedsø Olesen

’Vølvens vej – Snehild’ låner fra den nordiske mytologi og folkeeventyr og bygges op om en kvindelige helt, som tager skæbnen i egen hånd. Heltinde, sprog og temaet om kampen mellem godt og ondt skriver sig ind i moderne fantasy.   Den Nordiske mytologi, folkeeventyr og fantasygenrens…

Jernulven

Mørke hemmeligheder, blod, bedrag og begær i nordisk fantasy, når det er allersmukkest udført.

Vølvens vej, Snehild

Stort tillykke til Anne-Marie Vedsø Olesen, som vinder Romanprisen for 'Vølvens vej – Snehild'. Romanen låner fra nordisk mytologi og folkeeventyr og er bygget op om en kvindelig helt.  

Vølve

Autofiktiv roman vil fortælle om altings samhørighed og binde mennesket sammen med naturen. Intet mindre. 

Vei. Bog 1

Et blodigt eventyr med udgangspunkt i den nordiske mytologi. Billedsiden tager pusten fra læseren, og som i Game of Thrones er der hverken åbenlyse helte eller skurke.

Íssóls fortælling

Endnu engang følger vi valkyrierne fra Asgård i krig og kærlighed. Andet bind af den spændende historiske trilogi indeholder mængder af begge med et drys magi. 

Ingeborgs fortælling

En virkelig fin serie med spænding og romantik for unge læsere af fantasy og nordisk mytologi. 

Kapløbet om jættekvindens våben

Fantasy. Tyveriet af en stav fra vikingetiden truer med at udløse Ragnarok. Pludselig bliver Jonas og hans ven Omid involveret i et hæsblæsende kapløb. Et kapløb, der skal sikre jætternes, gudernes og menneskenes verden fra at uddø