Anonym (ikke efterprøvet)

Krigere uden våben

Morten Nielsen har en helt særlig, nærmest ikon status i 40’ernes digtning. Digtsamlingen Krigere uden Vaaben udtrykte en indædt livsvilje, som stadig føles vedkommende og tidsløs.

Styrkeprøver af Marius Nørup-Nielsen

Kan man få muskler af at læse noveller? Ved hjælp af Marius Nørup-Nielsens "Styrkeprøver" kan man gøre forsøget, men man skal dog ikke blive skuffet, hvis det mislykkes.

Teheran-fortegnelsen af Steffen H. Nielsen

Al-Queda har fået kig på en begivenhed i København, der kan bruges som 'terror-scene', og både EUs antiterrororganisation, CIA og det danske politi kommer på banen.

Selvmordsaktionen af clausbeck-nielsen.net

"...men Nielsen & Rasmussen troede, ganske som deres amerikanske kolleger, at det kunne lade sig gøre, at verden lod sig ophøje fra et fragmenteret miskmask af diktaturer, tidsaldre og alle former for ufrihed til et universelt hele, en højere orden: Demokratiet."

Vinn Nielsen, Bent - Arbejdssky

Arbejdssky er ikke til at komme udenom, dels som et hovedværk i 70’ernes litterære samfundskritik, dels som en mursten i et forfatterskab, der tæller både romaner og tv- og radiospil.

Nielsen, Hans-Jørgen - Fodboldenglen

Med Fodboldenglen skaffede Hans-Jørgen Nielsen sig en betydelig plads i den folkelige, danske litteratur. Bogen opnåede høje salgstal og flere betegnede den som 70’ernes generationsroman og en ægte dansk klassiker.

Sin egen tanke af Jan Venzel Nielsen

Effektiv og tankevækkende roman om en fremtid, hvor reproduktionen sker ved kloning. Narja leder efter sin partner Askhor. Under en overførsel til sin klon forlod han laboratoriet, og nu er han forsvundet. "Sin egen tanke" foregår i en ikke nærmere bestemt fremtid, hvor den biologiske reproduktion…

En bedre verden af Bent Vinn Nielsen

”En bedre verden” handler om almindelige mennesker, som grundlæggende mangler tillid til, at der findes et alternativ til det liv, de allerede kender. Freelancefotograf Rudy Knudsen går en septemberdag totalt ned med flaget. Stress og udbrændthed binder ham til sengen i dagevis. 50-årige Rudy…

Mundret af Mogens Nielsen

Lån bogen på "Mundret" er mere end en digtsamling. Den er også en hyldest, en satire, et tidsbillede og en øjenåbner – en vibrerende spejling af danskheden og en generation på godt og ondt. "Mundret" får en stribe verbale kokkehuer for sine specialiteter i både sprog og grafik! For en appetitlig…